Jour

Städning och Rengöring

Vi utför städning och rengöring i Östersund och Sollefteå. Våra vanligaste uppdrag kan du läsa om här nedan.

Byggstädning

Vi utför slutstädning på alla typer av om och nybyggnationer. Vi lämnar gärna ett fast kvadratmeterpris så att kunden redan innan arbetet är utfört vet slutkostnaden.

Företagsstädning

  • Låt Sanerarna ansvara för städning på er arbetsplats, vi utför städning ute hos våra kunder, stora som små uppdrag. Som exempel på arbetsmoment.
  • Rengör golv i butikslokaler
  • Polerar golv med maskin
  • Putsar fönster
  • Gör sedvanlig lokalvård
  • Dammtorkar
  • Mattvätt

Vi utför städning efter era behov och önskemål.

Trappstädning

Vi utför sedvanlig trappstädning med behandling om så önskas. Kontakta oss för ett prisförslag.

Fasad och takrengöringar

Vi rengör din fastighets väggar och tak från mossa, växtlighet och vägdamm. Vi behandlar även efter önskemål med långtidsverkande medel för att garantera ett hållbart resultat.

Klottersanering

Vi utför invändig och utvändig klottersanering. Vi sanerar även husvagnar, bilar, lastbilar, båtar m.m. För att klara alla saneringsuppdrag har vi en mobil tvättenhet som är utrustad med elverk och varmvattenpanna. När du anlitar Sanerarna i Östersund och Sollefteå garanterar vi dig att saneringen är påbörjad inom 36 timmar ifrån beställningen. De rengöringsmedel vi använder oss av är helt fria från aromatiska och klorerade kolväten.

Klotterskydd

Är din fastighet regelbundet utsatt för klotter? Med ett Klotterskydd får du ett färglöst skikt som förhindrar klotter att fastna och tränga sig in i materialet. Att ta bort klotter från en klotterskyddad yta är betydligt enklare än från en oskyddad och du sparar dessutom på dina ekonomiska utgifter.

Fasad och tak rengöringar

Vi rengör din fastighets väggar och tak ifrån mossa, växtlighet, och vägdamm. Vi behandlar även efter önskemål med långtidsverkande medel för att garantera ett hållbart resultat.

Ring 063-589 98 50 eller maila info@sanerarna.se för mer info.